Cariere

cariere_big

OFERTA TRANSILVANIA BROKER

În acest moment societatea noastră numără peste 1.500 de colaboratori, persoane fizice și juridice. Vă așteptăm cu drag să vă alăturați echipei noastre.

 • PERSOANE FIZICE

  Transilvania Broker incheie Contracte de Asistenta in Brokeraj cu persoane fizice dornice sa inceapa sau sa-si dezvolte o cariera in acest domeniu. Remuneratia consta in comisioane consistente oferite pentru incheierea politelor de asigurare. Aceste comisioane sunt cuprinse in contractul de asistenta in brokeraj. Dupa incheierea contractului si efectuarea unui training initial , asistentul in brokeraj este repartizat unui Unit Manager , in functie de zona geografica in care locuieste, i se pun la dispozitie documentele necesare si poate sa-si inceapa practic activitatea. Pe tot parcursul activitatii asistentul in brokeraj este indrumat si sustinut in activitate de catre personalul societatii noastre.

 • PERSOANE JURIDICE

  Oferta noastra pentru persoane juridice este urmatoarea: o franciza TRANSILVANIA BROKER , in conditii deosebite pentru francizat. Conditiile minime necesare pentru intrarea in aceasta afacere sunt:
  -Persoane juridice avand urmatoarele coduri CAEN: 6621, 6622;
  -Existenta unui spatiu rezonabil din punct de vedere al marimii , amplasarii si amenajarilor;
  -Dotare cu calculator , fax , imprimanta, scanner;
  -Conexiune la internet;
  -Experienta relevantă in domeniul asigurărilor;

   

 • SOFT GESTIONARE ACTIVITATE

  TRANSILVANIA BROKER DE ASIGURARE va pune la dispozitie un soft performant pentru gestionarea activitatii, astfel incat munca de incheiere si raportare a politelor de asigurare sa va fie mult usurata. Aplicatia poate fi accesata on-line de catre toti colaboratorii nostri pe baza unui user si a unei parole. Asistentul in brokeraj are acces la urmatoarele informatii: polite care expira, rate scadente, gestiunea politelor si chitantelor proprii, fisa clienti , comisioanele de incasat, curs valutar , mesaje primite de la TRANSILVANIA BROKER .