Cariere

OFERTA TRANSILVANIA BROKER

În acest moment societatea noastră numără peste 1.500 de colaboratori, persoane fizice și juridice. Vă așteptăm cu drag să vă alăturați echipei noastre.

 • Persoane fizice autorizate:

  Transilvania Broker incheie Contracte de Asistenta in Brokeraj cu persoane fizice dornice sa inceapa sau sa-si dezvolte o cariera in acest domeniu. Remuneratia consta in comisioane consistente oferite pentru incheierea politelor de asigurare. Aceste comisioane sunt cuprinse in contractul de asistenta in brokeraj. Dupa incheierea contractului si efectuarea unui training initial , asistentul in brokeraj este repartizat unui Unit Manager , in functie de zona geografica in care locuieste, i se pun la dispozitie documentele necesare si poate sa-si inceapa practic activitatea. Pe tot parcursul activitatii asistentul in brokeraj este indrumat si sustinut in activitate de catre personalul societatii noastre.

 • Persoane juridice:

  Oferta noastra pentru persoane juridice este urmatoarea: o franciza TRANSILVANIA BROKER , in conditii deosebite pentru francizat. Conditiile minime necesare pentru intrarea in aceasta afacere sunt:
  - Persoane juridice avand urmatoarele coduri CAEN: 6621, 6622;
  - Existenta unui spatiu rezonabil din punct de vedere al marimii , amplasarii si amenajarilor;
  - Dotare cu calculator , fax , imprimanta, scanner;
  - Conexiune la internet;
  - Experienta relevantă in domeniul asigurărilor.

   

 • Avantajele colaborarii cu Transilvania Broker:

  - soft performant pentru gestionarea activitatii, accesibil on-line
  - comisioane „zero” la depunerea in banca a primelor de asigurare
  - gratuitate la transmiterea documentelor de asigurare pe intreg teritoriul tarii, prin curierul agreat de catre TRANSILVANIA BROKER
  - departamente de suport dedicate : corporate, life, daune
  - produse exclusive
  - programe de bonusare