Dashboard-ul colaboratorului Transilvania Broker

Dashboard-ul de colaborator este zona principala din care iti vei putea administra prezenta locatiilor tale pe site-ul Transilvania Broker si unde vei avea acces la toate functionalitatile pentru promovarea business-ului tau.

Acceseaza-ti propriul panou de control generand un link unic din campul de mai jos, folosind adresa ta de email folosita pe site sau pe care ai primit invitatia.

Link-ul generat va fi valid timp de 24 de ore, dupa care expira si va trebuie sa iti generezi un link nou.

Beneficiile dashboard-ului
Transilvania Broker

Adaugarea locatiei
pe site-ul companiei

Pe langa prezenta pe harta Transilvania Broker, inscrierea locatiei iti aduce o multitudine de beneficii:
  • Fiecare asistent in brokeraj va beneficia de propria pagina pe care o va putea personaliza cu o descriere, imagini si video-uri de prezentare
  • Clientii din zona ta vor putea solicita oferte de asigurare direct de la tine folosind formularul de pe site sau direct de pe pagina ta
  • Vei putea solicita fara niciun cost suplimentar crearea sau administrarea paginilor de Facebook si a locatiilor de Google pentru o prezenta integrala in mediu online care va atrage garantat clienti noi.

Brandkit-ul Transilvania Broker

Personalizeaza-ti propriile materiale publicitare:

  • Personalizeaza o gama larga de materiale cu datele tale de contact – de la carti de vizita si afise, la bannere si materiale de dimensiuni mari – si comanda-le la un pret preferential.
  • Comanda materiale standard gratuite (in limita stocului disponibil) de mai multe tipuri.
  • Genereaza materiale cu codul tau QR pentru a beneficia de comisionul digital.

Setarea adresei de email si a
semnaturii Transilvania Broker

Arata-le clientilor tai ca esti un profesionist folosind adresa de companie si semnatura in conversatiile cu acestia.Pe langa aceasta, semnatura iti va permite sa apari pe lista de reprezentanti in formularul de Solicita Oferta.

Academia Transilvania Broker

Extinde-ti orizonturile si portofoliul de clienti, participand la o gama variata de cursuri online create sau sustinute de experti in asigurari si vanzari:

  • Urmeaza cursuri de vanzare a produselor de asigurare complexe, produse conexe asigurarilor, precum si cursuri de dezvoltare profesionala si personala.
  • La finalizarea unui curs de asigurare, pagina ta de pe site va fi personalizata cu o insigna si clientii vor putea solicita direct de la tine oferte de asigurare pentru acel tip.
  • Vei putea, de asemenea, sa te inscrii si sa participi la cursuri live organizate de specialistii nostri in asigurari.
Scroll to Top