Despre noi

Transilvania Broker de Asigurare S.A. este unul dintre brokerii de asigurare de top din Romania, cu o experienta de peste 15 ani in domeniu si o acoperire nationala formata dintr-o retea de peste 1.900 de colaboratori. Cu numeroase premii pentru activitatea desfasurata, putem spune mandri ca rezultatele ne recomanda, fiind multiplii castigatori ai premiilor de performanta oferite de revistele de specialitate in domeniu sau de catre asiguratori, atat la nivel de broker cat si la nivel judetean prin intermediul francizelor noastre.

Peste 1 milion
de clienti

aleg Transilvania Broker

Acoperire in
40 de judete

prin reteaua de colaboratori

Peste 1900
de colaboratori

în toata tara

Peste 15 ani de
experienta

în domeniul asigurarilor

Compania Transilvania Broker de Asigurare S.A., cu sediul in Str. Calea Moldovei, Nr.13, Bistrita, Bistrita-Nasaud, Romania are un capital social in valoare de 500.000 Lei, codul fiscal 19044296 si este inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J06/674/2006. Compania este autorizata de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor, in baza deciziei nr. 114.420/16.11.2006, inmatriculata in Registrul Brokerilor de Asigurare sub nr. RBK 374/17.11.2006 conform legislatiei in vigoare si inregistrata ca operator de prelucrare a datelor cu caracter personal sub numarul 23791.

Prezentarea companiei

Prezentarea companiei

Cunoaste-ne mai bine. Afla ce inseamna Transilvania Broker si descopera realizarile noastre.

Deschide prezentarea

Prezentarea companiei

Prezentarea companiei

Cunoaste-ne mai bine. Afla ce inseamna Transilvania Broker si descopera realizarile noastre.

Deschide prezentarea

Viziune

Viziunea noastra este sa fim un exemplu de inovativitate si profesionalism in piata de brokeraj in asigurari, mergand mai presus de vanzare si devenind un partener si consilier de incredere al clientilor nostri. Pentru a pastra cele mai inalte standarde de calitate, ne-am axat mereu pe colaborarea cu expertii cu experienta in domeniu si cu abilitati interpersonale dovedite.

Misiune

Misiunea noastra este sa contribuim la un viitor fara incertitudine al romanilor. Echipa noastra de asistenti sustinuta de angajatii profesionisti din back office este pregatita sa devina un partener financiar al clientilor nostri, care sa contribuie la educarea acestora despre beneficiile incheierii politelor de asigurare. In acelasi timp, continuam sa inovam proactiv pentru a satisface si depasi nevoile clientilor intr-o piata aflata intr-o evolutie accelerata, investind in digitalizare si crearea de noi produse adaptate la viitor.

Valori

Inca de la infiintare ne-au definit aceleasi principii pana in ziua de azi:

Profesionalismul si nivelul ridicat de atentie pentru clienti: o echipa dedicata crearii unor relatii win-win de lunga durata cu asiguratii;
Egalitatea intre toti asistentii si angajatii: indiferent de volumul de prime intermediate, zona sau vechimea in companie, niciun asistent sau angajat nu este tratat in mod preferentil fata de ceilalti;
Transparenta si onestitatea: atat fata de clienti si investitori, cat si fata de colaboratori si angajati;
Orientarea catre inovatie: de-a lungul timpului am investit considerabil in digitalizare, fiind constienti ca este necesar sa fim mereu cu un pas in viitor pentru a satisface nevoile clientilor;
Valorile familiale: desi am crescut in ultimii 15 ani la peste 1900 de asistenti, Transilvania Broker a ramas o familie unita in care increderea este cheia colaborarii.

Conducere

Conducerea executiva a companiei este delegata de catre Consiliul de Administratie catre doi directori: Gabriel Login – Director General si Ion Cotiac – Director Executiv. Acestia au rolul de a superviza si coordona activitatea intermediarilor in asigurari si reasigurari si sunt raspunzatori de indeplinirea tuturor conditiilor stabilite de lege, inclusiv cele de calificare, integritate, reputatie si experienta profesionala stabilite prin normele aplicabile emise de ASF.

Ion Cotiac

Director Executiv

Gabriel Login

Director General

Serviciile oferite

Transilvania Broker ofera un pachet complet de servicii, de la o gama variata de produse de asigurare obligatorii si facultative, la o retea de inspectori de risc certificati, un parteneriat de asistenta rutiera cu o companie specializata si asistenta in intocmirea dosarului de dauna pentru toti clientii care solicita acest lucru. Astfel, asistentii nostri pot deveni un partener financiar de incredere, oferind consultanta in asigurari de la A la Z.

Orientarea pe servicii cu valoare adaugata pentru clienti.
Unele servicii fiind oferite in exclusivitate clientilor Transilvania Broker.

Cine se ocupa de siguranta ta?

De siguranta mea si a bunurilor mele se ocupa Transilvania Broker!

Lucian Sanmartean

Consultanta in asigurari

Analiza eventualelor polite de asigurare existente. Conceperea unui program de asigurari adecvat. Furnizarea de informatii privind piata de asigurari.

Contracte de asigurare

Negocierea conditiilor si termenilor de asigurare, analiza oportunitatilor pietei din punct de vedere al raportului calitate/pret si alegerea solutiei optime conform intereselor clientului precum si gestionarea contractelor de asigurare pe toata perioada de valabilitate a acestora si adaptarea lor la dinamica afacerii clientilor.

Analiza de risc

Identificarea riscurilor, analiza, evaluarea si gestionarea lor, precum si prezentarea unor recomandari de minimizare sau transfer al riscurilor.

Asistenta daune

Asistenta in solutionarea daunelor si in obtinerea despagubirilor.

Premii

Eforturile si rezultatele obtinute in industria de intermediere a produselor de asigurare au fost recompensate cu numeroase premii, dupa cum urmeaza:

31 de premii judetene si regionale

Gala Premiilor Asigurarilor 2019

29 de premii judetene si regionale

Gala Premiilor Asigurarilor 2017

“Premiul pentru performanta retelei de vanzari”

acordat de XPRIMM la Gala Premiilor Asigurarilor 2015

“Premiul pentru Performanta Regionala”

acordat de XPRIMM la Gala Premiilor Asigurarilor 2014

“Premiul de Excelenta”

oferit de Gothaer in 2013

30 de premii judetene si regionale

Gala Premiilor Asigurarilor 2018

“Premiul pentru parteneriatul cu asiguratorii”

acordat de XPRIMM la Gala Premiilor Asigurarilor 2016

25 de premii judetene si regionale

Gala Premiilor Asigurarilor 2015

21 de premii judetene si regionale

Gala Premiilor Asigurarilor 2014

18 premii judetene si regionale

Gala Premiilor Asigurarilor 2013

Franciza Transilvania Broker

Francizele Transilvania Broker sunt entitati de sine statatoare care colaboreaza cu compania pe baza de comision, avand la dispozitie suport de contabilitate si de marketing din partea acesteia. Gradul inalt de independenta le-au permis francizelor sa se extinda, ajungand la o acoperire in 38 de judete, in timp ce criteriile riguroase de recrutare au pastrat un nivel inalt de calitate a serviciilor. Consulta harta cu locatii pentru a gasi cea mai apropiata franciza. Daca doresti sa incepi colaborarea cu Transilvania Broker, consulta pagina de contact.

Aprecierile companiei

Urmareste video-urile de mai jos pentru a afla care este parerea partenerilor si a asistentilor despre colaborarea cu noi.

Play Video

Lucian Filip

Director directia brokeri

Omniasig
Play Video

Cosmin Angheluta
Director general adjunct

Gothaer
Play Video

Cosmin Tudor

Director vanzari brokeri locali

Groupama
Play Video

Ioana Morcovescu

Sef departament vanzari prin intermediari

Euroins
Play Video

Dragos Calin

Director executiv

Asirom
Play Video

Costi Stratnic
Membru al directoratului

Omniasig
Play Video

Camelia Vladescu

Asigurari riscuri financiare

CertAsig
Play Video

Sorin Baltasiu

Director regional brokeri

Allianz Tiriac
Play Video

Erik Barna

CEO

Life is hard
Play Video

Bogdan Craciun
Director zonal

Franciza Transilvania Broker
Play Video

Paul Cambera

Director zonal

Franciza Transilvania Broker
Play Video

Bogdan Paveleanu

Unit manager

Franciza Transilvania Broker

Ultimele noutati

Fii la curent cu cele mai noi stiri si informari din partea Transilvania Broker.

Scroll to Top