Strategie

Planul si perspectiva pe anii urmatori

Transilvania Broker a reușit an de an sa aibă un parcurs excelent pe piața de brokeraj, având creșteri atât in planul volumelor, in planul calitativ, dar si
in ceea ce privește cota de piața, datorită unor decizii manageriale indraznete si a unor proiecte extrem de aplicate care s-au dovedit un real câștig.
Si de acum inainte, cresterile se vor situa tot la nivel de doi digiti, si se vor datora unor măsuri după cum urmează:

In plan calitativ

- se urmărește consolidarea rețelei prin mărirea numărului de cursuri de specialitate oferite către oamenii de vânzări;
- fidelizarea forței de vânzări prin crearea de programe motivationale- lucru care se întâmpla deja de ceva vreme
- atragerea unor specialiști pe diverse nișe, prin crearea unor programe complexe de training si de dezvoltare in zona corporate
- dezvoltarea departamentului de consiliere daune, care va aduce un plus de confort si satisfactie clientului Transilvania Broker, lucru care deja se întâmpla, precum si prin creșterea si consolidarea departamentului corporate care va fi capabil sa ofere soluții optime de asigurare bazate pe o analiza corecta si eficienta a necesitatilor clienților din acest segment.

In planul volumului

- cresterile vor fi pe de o parte naturale, datorate cresterilor pieței, a primelor medii, dar vor fi si creșteri venite din măsurile calitative descrise anterior, precum si din procesul de recrutare.

In planul cotei de piata

Estimam ca într-un interval de 2-3 ani sa depășim o cota de 10% pe baza celor descrise anterior, dar si a consolidarii si evolutiei pieței din punct de vedere legislativ.

In concluzie, putem spune ca așteptăm cel puțin o dublare a cifrei de afaceri într-un interval de 3-5 ani, cu o si mai mare creștere a marjei de profit


Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Află ultimele noutăţi legate de Transilvania Broker.

Completează formularul de mai jos şi vei afla ultimele noutăţi !


Datele legate de piata asigurarilor, piata de brokeraj, cota de piata, pozitia pe piata si orice alte informatii ce provin din informatiile legate de piata de asigurari si piata de brokeraj in asigurari pentru anul trecut, vor fi adaugate dupa luna aprilie a anului curent.

Mesajul nu reprezinta o oferta de servicii financiare, nimic din conținutul acestui mesaj nu poate fi interpretat ca o recomandare de a investi, decizia de investire trebuie luata individual ca urmare a analizei situatiilor financiare ale Transilvania Broker si perspectivelor pietei de asigurari. Fiecare potential investitor ar trebui sa-si consulte propriul consultant financiar, in legatura cu subscrierea sau achizitia Valorilor Mobiliare. Pretul Valorilor Mobiliare, precum si venitul si dividendele aferente acestora, daca exista, pot fie sa creasca, fie sa scada.