Listarea la Bursa de Valori Bucuresti

Date Bursa

Simbol bursier
ISIN
Pachet
Actiuni

Pentru mai multe date tranzactionare, reprezentarea grafica a evolutiei pretului si volumului acestora, puteti vizita site-ul Bursei de Valori Bucuresti

Transilvania Broker este primul broker de asigurare ce se listeaza pe Bursa de Valori Bucuresti

Vrei sa devii actionar ?

Pentru a cumpara actiunile companiei Transilvania Broker de Asigurare S.A., poti fi contactat de un broker, apasand butonul de mai jos si completand datele de contact, sau poti consulta lista cu intermediarii activi pe Bursa de Valori Bucuresti.

Pentru orice detalii legate de listarea pe bursa a companiei Transilvania Broker de Asigurare S.A., va rugam sa luati legatura cu persoana de contact pentru relatia cu investitorii folosind datele de contact din partea de jos a paginii.Structura actionariatului

Politica de dividend

Rata de alocare a dividendelor din profit
Procentul de distribuire a dividendului

Istoric alocare dividende

Intrebari si raspunsuri

De-a lungul timpului am constatat că mulți dintre partenerii noștri și-ar fi dorit să devină acționari în companie. Ne-am gândit atunci, că cea mai bună metodă pentru realizarea acestui lucru ar fi bursa. Practic, prin acest pas, vom da posibilitatea tuturor celor interesați, să investească în companie, devenind în același timp mai transparenți și mai deschiși.
De asemenea, considerăm că ulterior listării, nivelul de încredere al clienților și partenerilor existenți, dar și a unor potențiali noi clienți, va fi mult mai ridicat atât față de compania noastră, cât și față de întreaga activitate de brokeraj în asigurări din Romania.
Având in vedere modalitatea de listare prin vânzare a acțiunilor deținute, banii vor ajunge la cei 2 acționari și ii vom păstra ca resurse pentru aportul in viitoare majorări de capital ale Transilvania Broker, dacă piața ne va oferi oportunități de achiziții si pentru dezvoltarea unor servicii adiacente activității principale.
Noi vrem să stârnim interesul investitorilor. Dacă o sa fie un investitor strategic sau acțiunile o să fie dispersate, asta rămâne de văzut.
Nu ne gândim in acest moment la un exit, am muncit mult să aducem compania la acest nivel și considerăm că in piața de brokeraj există încă un potențial neexploatat. Vrem să luam parte la exploatarea acestui potențial și la creșterea pieței.
Consideram că pachetele care vor fi vândute acum sunt suficiente pentru a asigura lichiditate si chiar posibilitatea intrării unor investitori de portofoliu.
In funcție de oportunitățile din piață, ne gândim la noi atrageri de capital, dar consider că pentru acest pas trebuie sa câștigăm mai întâi notorietate si încrederea investitorilor.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Află ultimele noutăţi legate de Transilvania Broker.

Completează formularul de mai jos şi vei afla ultimele noutăţi !


Datele legate de piata asigurarilor, piata de brokeraj, cota de piata, pozitia pe piata si orice alte informatii ce provin din informatiile legate de piata de asigurari si piata de brokeraj in asigurari pentru anul trecut, vor fi adaugate dupa luna aprilie a anului curent.

Mesajul nu reprezinta o oferta de servicii financiare, nimic din conținutul acestui mesaj nu poate fi interpretat ca o recomandare de a investi, decizia de investire trebuie luata individual ca urmare a analizei situatiilor financiare ale Transilvania Broker si perspectivelor pietei de asigurari. Fiecare potential investitor ar trebui sa-si consulte propriul consultant financiar, in legatura cu subscrierea sau achizitia Valorilor Mobiliare. Pretul Valorilor Mobiliare, precum si venitul si dividendele aferente acestora, daca exista, pot fie sa creasca, fie sa scada.