Note de informare pentru investitori

13 martie 2018

Auditorii externi vor fi prezenți la adunarea generală a acționarilor, atunci când rapoartele lor sunt prezentate în cadrul acestor adunări.

Consiliul va prezenta adunării generale anuale a acționarilor o scurtă apreciere asupra sistemelor de control intern și de gestiune a riscurilor semnificative, precum și opinii asupra unor chestiuni supuse deciziei adunării generale.

Orice specialist, consultant, expert sau analist financiar poate participa la adunarea acționarilor în baza unei invitații prealabile din partea Consiliului.


Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Află ultimele noutăţi legate de Transilvania Broker.

Completează formularul de mai jos şi vei afla ultimele noutăţi !


Datele legate de piata asigurarilor, piata de brokeraj, cota de piata, pozitia pe piata si orice alte informatii ce provin din informatiile legate de piata de asigurari si piata de brokeraj in asigurari pentru anul trecut, vor fi adaugate dupa luna aprilie a anului curent.

Mesajul nu reprezinta o oferta de servicii financiare, nimic din conținutul acestui mesaj nu poate fi interpretat ca o recomandare de a investi, decizia de investire trebuie luata individual ca urmare a analizei situatiilor financiare ale Transilvania Broker si perspectivelor pietei de asigurari. Fiecare potential investitor ar trebui sa-si consulte propriul consultant financiar, in legatura cu subscrierea sau achizitia Valorilor Mobiliare. Pretul Valorilor Mobiliare, precum si venitul si dividendele aferente acestora, daca exista, pot fie sa creasca, fie sa scada.