Asigurarea de Bunuri in Tranzit (CARGO)

Esti un mic antreprenor sau beneficiezi de o flota vasta de transport? Oricare ar fi raspunusul, accidentele neprevazute pot aparea oricand in timpul transportului de bunuri. Incheie acum o asigurare de bunuri in tranzit, si protejeaza-ti marfurile si alte obiecte pe durata transportului (maritim, feroviar, rutier sau aerian).

Delivery man with parcel box

Caracteristici

 • Asigurarile de tip CARGO pot fi incheiate pe perioada transportului si pe timpul transbordarii, incarcarii sau al depozitarii marfurilor.
 • De asemenea, se pot asigura atat bunurile proprii, indiferent de modul in care sunt transportate – cu vehicule proprii sau inchiriate, cat si pentru bunurile si marfurile clientilor pentru care este efectuat transportul.

Riscuri acoperite

De regula, aceasta polita de asigurare acopera:

 • pierderea sau avarierea bunurilor asigurate cauzate de incendiu sau explozie; esuarea, scufundarea sau rasturnarea navei sau ambarcatiunii; rasturnarea sau deraierea mijlocului de transport terestru; coliziunii sau contactului navei, ambarcatiunii sau mijlocului de transport cu orice obiect exterior, altul decat apa; descarcarea bunurilor intr-un port de refugiu in caz de pericol/urgenta;
 •  pierderea sau avarierea bunurilor asigurate, cauzate de sacrificiul in cazul avariei comune; aruncarea sau luarea de valuri peste bord; patrunderea apei de mare, lac sau rau in nava, ambarcatiune, cala, mijloc de transport, container sau locul de depozitare;
 • dauna totala pentru orice colet pierdut peste bord sau cazut in timpul incarcarii sau descarcarii pe si de pe nava sau ambarcatiune.

De ce sa iti faci asigurarea prin
Transilvania Broker ?

Ai acces la consultanta de calitate si ofertele tuturor asiguratorilor principali de pe piata, economisind timp si bani.

  • Evaluarea corecta a riscurilor pentru o oferta personalizata

   Consultanta personalizata pentru a identifica nevoile dumneavoastra.

  • Ofertele cele mai bune de la multipli asiguratori

   Oferte de la toti asiguratorii principali de pe piata, in functie de asigurarea dorita.

  • Consultanta in alegerea asigurarii dorite

   Prezentare completa a beneficiilor si a conditiilor fiecarei polite de asigurare pentru identificarea solutiei potrivite.

  • Suport in caz de dauna

   Ajutor in solutionarea dosarelor de dauna, in relatia cu societatile de asigurare.

Vrei sa fii contactat?

Solicita o oferta de asigurare si un agent Transilvania Broker te va contacta in cel mai scurt timp, pentru a-ti oferi consultanta de care ai nevoie.

Alte tipuri de asigurari

Asigurarea de Raspundere Civila Generala pentru Companii

Asigurarea de Raspundere Civila Generala pentru Companii

Despagubeste sumele compensatorii si cheltuielile de judecata ca urmare a producerii evenimentelor asigurare.
Asigurarea de Raspundere Civila Generala

Asigurarea de Raspundere Civila Generala

Despagubeste sumele compensatorii si cheltuielile de judecata ca urmare a producerii evenimentelor asigurare.
Asigurarea de Accidente pentru Angajati

Asigurarea de Accidente pentru Angajati

Polita de accidente acopera riscurile de deces si invaliditate permanenta survenite in urma unui accident la locul de munca.
Asigurarea de Raspundere Profesionala

Asigurarea de Raspundere Profesionala

Aceasta polita acopera raspunderea asumata contractual fata de clienti, ca urmare a unor fapte din culpa sau neglijenta.
Scroll to Top