Asigurarea Masinilor, Utilajelor, Instalatiilor pentru Cazurile de Avarii Accidentale (MBK)

In baza acestei polite de asigurare, sunt asigurabile masini, masini-unelte, utilaje, echipamente, agregate, motoare, instalatii sau linii tehnologice, precum si orice alte bunuri asimilabile acestora, care, in momentul incheierii asigurarii, sunt puse in functiune pentru exploatare comerciala. Bunurile nou produse sau recent achizitionate pot fi cuprinse in asigurare numai dupa eliberarea certificatului privind incheierea cu succes a testelor de incercare sau verificarilor de receptie.

Asigurarea masinilor, utilajelor, instalatiilor pentru cazurile de avarii accidentale (MBK)

Caracteristici

 • Acest tip de asigurare este valabil in timpul perioadei de exploatare a masinilor, utilajelor si a instalatiilor, dar si in timpul operatiunilor de asamblare si dezasamblare in scopul curatarii, mentinerii sau repararii lor sau in cursul mutarii acestora in alt loc in perimetrul locatiei asigurate.

Riscuri acoperite

Riscurile cuprinse in asigurare sunt:

 • accidente fortuite (exemple: deformare, rupere, dezmembrare, aruncarea in timpul functionarii a unor parti componente, defectiuni sau erori de functionare a dispozitivelor de protectie, patrunderea de corpuri/obiecte straine);
 • lipsa accidentala a apei in boilere sau in recipientele aflate sub presiune;
 • explozie – rupere/distrugere/dezmembrare prin exercitarea fortei aburilor/vaporilor, fluidului intern sau a presiunii aerului;
 • suprapresiune, cu exceptia pagubelor produse de suprapresiunea cauzata de riscuri/evenimente neacoperite, sau implozie;
 • scurtcircuit, supratensiune, suprasarcina, formarea de arcuri voltaice, inductie, cu exceptia pagubelor cauzate de riscuri/evenimente neacoperite;
 • defecte sau greseli de proiectare/fabricatie/executie, defecte de material/turnare sau erori de montare /instalare;
 • operarea gresita a masinilor, lipsa de indemanare in operarea acestora, neglijenta sau reaua-vointa a angajatilor asiguratului;
 • orice accident/eveniment care nu este in mod expres exclus.

De ce sa iti faci asigurarea prin
Transilvania Broker ?

Avantajele asigurarilor efectuate prin Transilvania Broker sunt multiple, economisindu-va timp si bani, dar beneficiand de serviciile, produsele si ofertele dorite de pe piata.

 • Evaluarea corecta a riscurilor pentru o oferta personalizata

  Va vom oferi consultanta pentru a va putea evalua corect riscurile necesare astfel incat sa fiti sigur ca vor fi acoperite in polita de asigurare dorita.

 • Ofertele cele mai bune de la multipli asiguratori

  In functie de asigurarea solicitata veti primi oferte de la multipli asiguratori parteneri cu Transilvania Broker.

 • Consultanta in alegerea asigurarii dorite

  Tinand cont de dorintele dumneavoastra, va vom prezenta toate ofertele de la partenerii nostri, alaturi de beneficiile, conditiile de asigurare si riscurile acoperite de fiecare asigurator, pentru ca dumneavoastra sa puteti face cea mai buna alegere in achizitionarea politei de asigurare dorite.

 • Suport in caz de dauna

  In cazul unui eveniment nedorit, va ajutam sa evitati problemele ce pot aparea in solutionarea dosarelor de dauna, in relatia cu firmele de asigurare.

Oferta de asigurare Transilvania Broker

Peste 20 de parteneri Transilvania Broker

Peste de 20 de societati de asigurare lucreaza cu noi pentru a va putea oferi cele mai complexe si complete solutii, precum si cele mai bune preturi in vederea acoperirii tuturor riscurilor dorite de dumneavoastra.

Vezi toti partenerii

Vrei sa fii contactat?

Completeaza formularul si un asistent Transilvania Broker te va contacta in cel mai scurt timp, pentru a-ti oferi consultanta de care ai nevoie.

Alte tipuri de asigurari

Asigurarea de Raspundere Civila Generala pentru Companii

Asigurarea de Raspundere Civila Generala pentru Companii

Despagubeste sumele compensatorii si cheltuielile de judecata ca urmare a producerii evenimentelor asigurare.
Asigurarea de Raspundere Civila Generala

Asigurarea de Raspundere Civila Generala

Despagubeste sumele compensatorii si cheltuielile de judecata ca urmare a producerii evenimentelor asigurare.
Asigurarea de Accidente pentru Angajati

Asigurarea de Accidente pentru Angajati

Polita de accidente acopera riscurile de deces si invaliditate permanenta survenite in urma unui accident la locul de munca.
Asigurarea de Raspundere Profesionala

Asigurarea de Raspundere Profesionala

Aceasta polita acopera raspunderea asumata contractual fata de clienti, ca urmare a unor fapte din culpa sau neglijenta.
Scroll to Top

In ce limba doresti sa fie afisat continutul?

Dorim sa stim limba in care doresti sa fie afisat continutul site-ului pentru a va personaliza experienta.