Bursa

Descopera toate datele bursiere ale companiei, precum si politica de divident si afla cum poti deveni actionar Transilvania Broker de Asigurare S.A.

Simbol bursier


TBK

ISIN


ROTBKAACNOR5

Pachet listare


25% din

actiunile companiei

Actiuni


625.000

(la data listarii)

Pentru mai multe date tranzactionare, reprezentarea grafica a evolutiei pretului si volumului acestora, puteti vizita site-ul Bursei de Valori Bucuresti

Pret actiuni

Ultimul pret

-

-

Datele sunt preluate de la BVB cu o intarziere de 15-20 minute.

Pret deschidere


Pret maxim


Pret minim


Pret mediu


Istoric pret

Primul broker listat pe BVB

Suntem primul si singurul broker de asigurare listat pe Bursa de Valori Bucuresti, ceea ce inseamna ca suntem cel mai vizibil, transparent si credibil broker de asigurare din piata.

Vrei sa devii actionar ?

Pentru a cumpara actiunile companiei Transilvania Broker de Asigurare S.A., poti consulta lista cu intermediarii activi pe Bursa de Valori Bucuresti.

Pentru orice detalii legate de listarea pe bursa a companiei Transilvania Broker de Asigurare S.A., va rugam sa luati legatura cu persoana de contact pentru relatia cu investitorii folosind datele din pagina de contact a companiei.

Politica de dividend

Rata de alocare a dividendelor din profit


~80%

Procentul de distribuire a dividendului


100%

Istoric alocare dividende

Datele legate de piata asigurarilor, piata de brokeraj, cota de piata, pozitia pe piata si orice alte informatii ce provin din informatiile legate de piata de asigurari si piata de brokeraj in asigurari pentru anul trecut, vor fi adaugate dupa luna aprilie a anului curent. Mesajul nu reprezinta o oferta de servicii financiare, nimic din conținutul acestui mesaj nu poate fi interpretat ca o recomandare de a investi, decizia de investire trebuie luata individual ca urmare a analizei situatiilor financiare ale Transilvania Broker si perspectivelor pietei de asigurari. Fiecare potential investitor ar trebui sa-si consulte propriul consultant financiar, in legatura cu subscrierea sau achizitia Valorilor Mobiliare. Pretul Valorilor Mobiliare, precum si venitul si dividendele aferente acestora, daca exista, pot fie sa creasca, fie sa scada.

Scroll to Top