Intrebari si raspunsuri

Cele mai frecvente intrebari

De-a lungul timpului am constatat ca multi dintre partenerii nostri si-ar fi dorit sa devina actionari in companie. Ne-am gandit atunci, ca cea mai buna metoda pentru realizarea acestui lucru ar fi bursa. Practic, prin acest pas, vom da posibilitatea tuturor celor interesati, sa investeasca in companie, devenind in acelasi timp mai transparenti si mai deschisi. De asemenea, consideram ca ulterior listarii, nivelul de incredere al clientilor si partenerilor existenti, dar si a unor potentiali noi clienti, va fi mult mai ridicat atat fata de compania noastra, cat si fata de intreaga activitate de brokeraj in asigurari din Romania.

Avand in vedere modalitatea de listare prin vanzare a actiunilor detinute, banii vor ajunge la cei 2 actionari si ii vom pastra ca resurse pentru aportul in viitoare majorari de capital ale Transilvania Broker, daca piata ne va oferi oportunitati de achizitii si pentru dezvoltarea unor servicii adiacente activitatii principale.

Noi vrem sa starnim interesul investitorilor. Daca o sa fie un investitor strategic sau actiunile o sa fie dispersate, asta ramane de vazut.

Nu ne gandim in acest moment la un exit, am muncit mult sa aducem compania la acest nivel si consideram ca in piata de brokeraj exista inca un potential neexploatat. Vrem sa luam parte la exploatarea acestui potential si la cresterea pietei.

Consideram ca pachetele care vor fi vandute acum sunt suficiente pentru a asigura lichiditate si chiar posibilitatea intrarii unor investitori de portofoliu. In functie de oportunitatile din piata, ne gandim la noi atrageri de capital, dar consider ca pentru acest pas trebuie sa castigam mai intai notorietate si increderea investitorilor.

Datele legate de piata asigurarilor, piata de brokeraj, cota de piata, pozitia pe piata si orice alte informatii ce provin din informatiile legate de piata de asigurari si piata de brokeraj in asigurari pentru anul trecut, vor fi adaugate dupa luna aprilie a anului curent. Mesajul nu reprezinta o oferta de servicii financiare, nimic din conținutul acestui mesaj nu poate fi interpretat ca o recomandare de a investi, decizia de investire trebuie luata individual ca urmare a analizei situatiilor financiare ale Transilvania Broker si perspectivelor pietei de asigurari. Fiecare potential investitor ar trebui sa-si consulte propriul consultant financiar, in legatura cu subscrierea sau achizitia Valorilor Mobiliare. Pretul Valorilor Mobiliare, precum si venitul si dividendele aferente acestora, daca exista, pot fie sa creasca, fie sa scada.

Scroll to Top