Cum să ai o vară de neuitat

Email
LinkedIn
Facebook
asigurare de călătorie

Vara e sezonul concediilor și toată lumea știe asta. Ne pregătim pentru aceste luni cu mult timp înainte și ne entuziasmează orice pregătire pentru vacanță. Iar dacă nu bifezi câteva zile într-un alt decor, poate te bucuri de un festival, o petrecere sau o ieșire cu prietenii.

 

Uite câteva sfaturi de care să ții cont pentru a avea o vară de neuitat, fără alte griji:

 

 

Hidratează-te și aplică SPF

 

Orice faci, atât timp cât soarele este pe cer, e necesar să fii protejat. Sănătatea și starea de bine ar trebui să fie prioritățile tale, astfel încât posibilele urmări să nu îți strice zilele de relaxare. Hidratează-te corespunzător și aplică protecția solară, de fiecare dată când e nevoie. Aceștia sunt primii pași în a avea o vară sănătoasă și de neuitat.

 

Imortalizează cât mai multe momente

 

Cu timpul, îți vei aminti cu drag și cu dor de aventură de fiecare activitatea pe care ai avut-o. Nu uita să surprinzi câteva cadre care să-ți amintească de zilele fericite pe care le-ai avut. Creează amintiri și urmele acestor amintiri pe care să le poți arăta chiar și nepoților.

 

Fă ceva pentru prima dată

 

Când e ultima dată când ai încercat un lucru nou? Fie că e vorba de un fel nou de mâncare, o băutură locală de care nu ai auzit sau chiar de un sport nou, acest lucru îți va marca vara. În afară faptului că ieși din zona de confort și te lansezi într-o nouă aventură, îți poți descoperi chiar noi pasiuni.

 

Știm, sporturile noi precum scuba diving, rafting, canoe sau parascending îți pot da palpitații. Practică aceste sporturi fără grijă, atât timp cât ai o asigurare de călătorie, cu câteva acoperiri suplimentare. Nu ignora experiențele extreme, dacă ești confortabil cu asta, atunci când te gândești să faci ceva pentru prima dată!

 

Bucură-te chiar și de un weekend în afara casei neprogramat

 

Deși așteptăm vacanța de vară și începem să planificăm concedii încă de la începutul anului, atmosfera festivalieră te face să vrei mai mult. Iar dacă concediul tău e chiar în primele zile de căldură, s-ar putea să te gândești deja la o altă destinație. Bucură-te chiar și de un weekend neprogramat cu mult timp înainte în care să vizitezi noi locații. Poți alege micile atracții turistice din jurul tău sau un city break scurt, care să nu necesite și mai multe zile de concediu.

 

Dacă totuși întârzierile zborurilor sau alte griji te fac să ai reticiențe legate de siguranța călătoriei, o asigurare este tot ce ai nevoie. Nu doar că ești protejat în aceste cazuri, dar te bucuri și de asistență medicală de urgență sau asigurarea bagajelor.

 

Poți încheia facil o poliță de asigurare online pentru călătoria ta, aici.

 

 

De cele mai multe ori, pentru o vară de neuitat ai nevoie de doar câteva elemente: zile libere, curaj, spiritul de aventură și o asigurare de călătorie adecvată. Trăiește acum o vară pe care să o poți povesti oricând nepoților!

 

Indiferent de cum alegi să îți petreci concediul, ne dorim ca experiența ta să fie una plăcută și relaxantă.

 

 

Scroll to Top