Asigurarea de Transport (CMR)

Polita de raspundere (CMR) este indispensabila pentru majoritatea transportatorilor care activeaza atat in tara, cat si in strainatate si care nu doresc sa le fie afectata afacerea daca marfa transportata se deterioreaza/pierde pe timpul transportului. Contacteaza un agent Transilvania Broker pentru a obtine acoperirea optima pentru compania ta.

Asigurarea de transport (CMR)

Caracteristici

 • Chiar daca nu figureaza ca obligatorie, existenta unei polite CMR este de regula necesara pentru obtinerea unei comenzi. Pot fi asigurate majoritatea tipurilor de marfa, cu exceptia a catorva bunuri de valoare (metale pretioase, bijuterii, obiecte de arta, bani).
 • Pe langa riscurile generale de avariere si pierdere partiala sau totala, societatile de asigurare pot oferi clauze speciale in functie de nevoile clientului, precum:

  – Incarcare / descarcare;
  – Transport vehicule;
  – Cabotaj;
  – Asigurarea autotractorului;
  – Marfuri perisabile;
  – Asigurarea containerului.

Riscuri acoperite

 • avarierea marfii (Transportatorul este raspunzator pentru pierderea totala sau partiala sau pentru avarierea marfii, produse intre momentul primirii marfii si cel al eliberarii acesteia, cit si pentru intarzierea in eliberare);
 • pierderea partiala sau totala a marfurilor transportate;
 • pagubele produse in cazul furtului prin efractie sau talharie al marfurilor transportate cu autovehicule, precum si furtul acestora simultan cu furtul autovehiculului, produs in timpul transportului acoperit prin polita de asigurare;

De ce sa iti faci asigurarea prin
Transilvania Broker ?

Avantajele asigurarilor efectuate prin Transilvania Broker sunt multiple, economisindu-va timp si bani, dar beneficiand de serviciile, produsele si ofertele dorite de pe piata.

 • Evaluarea corecta a riscurilor pentru o oferta personalizata

  Va vom oferi consultanta pentru a va putea evalua corect riscurile necesare astfel incat sa fiti sigur ca vor fi acoperite in polita de asigurare dorita.

 • Ofertele cele mai bune de la multipli asiguratori

  In functie de asigurarea solicitata veti primi oferte de la multipli asiguratori parteneri cu Transilvania Broker.

 • Consultanta in alegerea asigurarii dorite

  Tinand cont de dorintele dumneavoastra, va vom prezenta toate ofertele de la partenerii nostri, alaturi de beneficiile, conditiile de asigurare si riscurile acoperite de fiecare asigurator, pentru ca dumneavoastra sa puteti face cea mai buna alegere in achizitionarea politei de asigurare dorite.

 • Suport in caz de dauna

  In cazul unui eveniment nedorit, va ajutam sa evitati problemele ce pot aparea in solutionarea dosarelor de dauna, in relatia cu firmele de asigurare.

Oferta de asigurare Transilvania Broker

Peste 20 de parteneri Transilvania Broker

Peste de 20 de societati de asigurare lucreaza cu noi pentru a va putea oferi cele mai complexe si complete solutii, precum si cele mai bune preturi in vederea acoperirii tuturor riscurilor dorite de dumneavoastra.

Vezi toti partenerii

Vrei sa fii contactat?

Completeaza formularul si un asistent Transilvania Broker te va contacta in cel mai scurt timp, pentru a-ti oferi consultanta de care ai nevoie.

Alte tipuri de asigurari

Asigurarea de Raspundere Civila Generala pentru Companii

Asigurarea de Raspundere Civila Generala pentru Companii

Despagubeste sumele compensatorii si cheltuielile de judecata ca urmare a producerii evenimentelor asigurare.
Asigurarea de Raspundere Civila Generala

Asigurarea de Raspundere Civila Generala

Despagubeste sumele compensatorii si cheltuielile de judecata ca urmare a producerii evenimentelor asigurare.
Asigurarea de Accidente pentru Angajati

Asigurarea de Accidente pentru Angajati

Polita de accidente acopera riscurile de deces si invaliditate permanenta survenite in urma unui accident la locul de munca.
Asigurarea de Raspundere Profesionala

Asigurarea de Raspundere Profesionala

Aceasta polita acopera raspunderea asumata contractual fata de clienti, ca urmare a unor fapte din culpa sau neglijenta.
Scroll to Top

In ce limba doresti sa fie afisat continutul?

Dorim sa stim limba in care doresti sa fie afisat continutul site-ului pentru a va personaliza experienta.