Asigurarea de Mijloace de Transport Terestru (CASCO) pentru Companii

Indiferent de natura afacerii tale, exista mereu riscul ca un autovehicul din flota ta sa fie implicat intr-un accident rutier. Contacteaza-ne pentru a descoperi oferta CASCO potrivita activitatii si marimii parcului tau auto.

Asigurarea de mijloace de transport terestru (CASCO)

Caracteristici

 • Asigurarea obligatorie de raspundere civila va despagubi reparatiile unei terte parti si nu a masinii proprii in caz ca suntem partea vinovata a unui accident. De aceea avem nevoie de o asigurare Casco care va acoperi si daunele produse autovehiculului propriu in caz de accident si pe langa aceasta multe alte riscuri. In cazul achizitionarii unei polite de asigurare Casco, exista multe optiuni in ceea ce priveste acoperirea dorita precum si asiguratorul preferat.
 • Pretul unei polite va creste odata cu riscurile acoperite, vechimea autovehiculului dar si alti factori precum varsta, frecventa utilizarii autovehiculului, unde este utilizat autovehiculul, in mediul urban sau rural dar si tipul autovehiculului. Un autoturism sport de exemplu va fi pus intr-o categorie de risc mai ridicat, la fel si un autoturism folosit de obicei in mediul urban, unde traficul este mai intens asadar riscul de accident fiind si el mai mare. Asigurari tip Casco se pot incheia nu doar pentru autoturisme cat si pentru motociclete, scutere sau ATV-uri, autoutilitare, remorci, semiremorci, etc.

Riscuri acoperite

 • Ciocniri, loviri, izbiri, rasturnari, derapari, zgarieri, caderi;
 • Actiuni rauvoitoare ale tertilor, acte de vandalism;
 • Incendiu, trasnet, explozie;
 • Grindina, inundatie, furtuna, uragan, cutremur, prabusire sau alunecare de teren, greutatea stratului de zapada sau de gheata, avalanse de zapada;
 • Furtul autovehiculului sau al unor parti componente ale acestuia;
 • Asiguratorul acorda despagubiri in limita sumei asigurate si pentru cheltuielile legate de transportul autovehiculului avariat, un singur transport pentru fiecare eveniment, in scopul salvarii sau repararii lui;

In cazul unor societati de asigurare se pot include in acoperire unele clauze suplimentare, precum:

 • Circulatia in afara drumurilor publice;
 • Patrunderea in locuri inundate;
 • Daune produse de animale;
 • Daune produse exclusiv jantelor si anvelopelor;
 • Pierderea / furtul cheilor;
 • Accidente persoane din autovehicul.

De ce sa iti faci asigurarea prin
Transilvania Broker ?

Avantajele asigurarilor efectuate prin Transilvania Broker sunt multiple, economisindu-va timp si bani, dar beneficiand de serviciile, produsele si ofertele dorite de pe piata.

 • Evaluarea corecta a riscurilor pentru o oferta personalizata

  Va vom oferi consultanta pentru a va putea evalua corect riscurile necesare astfel incat sa fiti sigur ca vor fi acoperite in polita de asigurare dorita.

 • Ofertele cele mai bune de la multipli asiguratori

  In functie de asigurarea solicitata veti primi oferte de la multipli asiguratori parteneri cu Transilvania Broker.

 • Consultanta in alegerea asigurarii dorite

  Tinand cont de dorintele dumneavoastra, va vom prezenta toate ofertele de la partenerii nostri, alaturi de beneficiile, conditiile de asigurare si riscurile acoperite de fiecare asigurator, pentru ca dumneavoastra sa puteti face cea mai buna alegere in achizitionarea politei de asigurare dorite.

 • Suport in caz de dauna

  In cazul unui eveniment nedorit, va ajutam sa evitati problemele ce pot aparea in solutionarea dosarelor de dauna, in relatia cu firmele de asigurare.

Oferta de asigurare Transilvania Broker

Peste 20 de parteneri Transilvania Broker

Peste de 20 de societati de asigurare lucreaza cu noi pentru a va putea oferi cele mai complexe si complete solutii, precum si cele mai bune preturi in vederea acoperirii tuturor riscurilor dorite de dumneavoastra.

Vezi toti partenerii

Vrei sa fii contactat?

Completeaza formularul si un asistent Transilvania Broker te va contacta in cel mai scurt timp, pentru a-ti oferi consultanta de care ai nevoie.

Alte tipuri de asigurari

Asigurarea de Raspundere Civila Generala pentru Companii

Asigurarea de Raspundere Civila Generala pentru Companii

Despagubeste sumele compensatorii si cheltuielile de judecata ca urmare a producerii evenimentelor asigurare.
Asigurarea de Raspundere Civila Generala

Asigurarea de Raspundere Civila Generala

Despagubeste sumele compensatorii si cheltuielile de judecata ca urmare a producerii evenimentelor asigurare.
Asigurarea de Accidente pentru Angajati

Asigurarea de Accidente pentru Angajati

Polita de accidente acopera riscurile de deces si invaliditate permanenta survenite in urma unui accident la locul de munca.
Asigurarea de Raspundere Profesionala

Asigurarea de Raspundere Profesionala

Aceasta polita acopera raspunderea asumata contractual fata de clienti, ca urmare a unor fapte din culpa sau neglijenta.
Scroll to Top

In ce limba doresti sa fie afisat continutul?

Dorim sa stim limba in care doresti sa fie afisat continutul site-ului pentru a va personaliza experienta.