Relatia cu investitorii

Bine ati venit pe pagina dedicata investitorilor si actionarilor Transilvania Broker

Sumarul rezultatelor la sfarsitul anului :

Retea colaboratori
Clienti unici
Prime intermediate
Venit
Piata asigurarilor
Piata de brokeraj
Cota piata
Pozitia pe piata

Despre noi

TRANSILVANIA BROKER DE ASIGURARE S.A. este unul dintre primii 3 brokeri de asigurare din România, cu o experienţă de peste 10 ani în domeniu şi o acoperire naţională formată dintr-o reţea de peste 1.500 de colaboratori. Cu numeroase premii pentru activitatea desfăşurată, putem spune mândri că rezultatele ne recomandă, fiind multiplii câştigători ai premiilor de performanţă oferite de revistele de specialitate în domeniu sau de către asiguratori, atât la nivel de broker cât şi la nivel judeţean prin intermediul francizelor noastre.

Vezi mai multe informatii legate de :

Structura actionariatului Strategie Servicii Dezvoltare

Sumar date financiare pentru ultimii 3 ani


Evolutia pietei de asigurari pentru ultimii 3 ani

Vezi mai multe informatii legate de piata

Listarea la Bursa de Valori Bucuresti

Date Bursa

Simbol bursier
ISIN
Pachet
Actiuni
Rata de alocare a dividendelor din profit
Procentul de distribuire a dividendului

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Află ultimele noutăţi legate de Transilvania Broker.

Completează formularul de mai jos şi vei afla ultimele noutăţi !


Datele legate de piata asigurarilor, piata de brokeraj, cota de piata, pozitia pe piata si orice alte informatii ce provin din informatiile legate de piata de asigurari si piata de brokeraj in asigurari pentru anul trecut, vor fi adaugate dupa luna aprilie a anului curent.

Mesajul nu reprezinta o oferta de servicii financiare, nimic din conținutul acestui mesaj nu poate fi interpretat ca o recomandare de a investi, decizia de investire trebuie luata individual ca urmare a analizei situatiilor financiare ale Transilvania Broker si perspectivelor pietei de asigurari. Fiecare potential investitor ar trebui sa-si consulte propriul consultant financiar, in legatura cu subscrierea sau achizitia Valorilor Mobiliare. Pretul Valorilor Mobiliare, precum si venitul si dividendele aferente acestora, daca exista, pot fie sa creasca, fie sa scada.